Η NINE WEST αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπόδησης διεθνώς, με έδρα την Αμερική και κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 5 δις $ ετησίως.

Τα προϊόντα έχουν άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και συμβαδίζουν πάντα με τις τάσεις της μόδας, γεγονός που εξασφαλίζει στο brand όχι μόνο ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά μεσαίου επιπέδου υποδήματος και αξεσουάρ, αλλά και υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών. Οι συλλογές της NINE WEST απευθύνονται σε γυναίκες 18-45 ετών και αποτελούνται από υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ όπως: κοσμήματα, ζώνες και γυαλιά ηλίου.


Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Από το 1999, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή είναι κάτοχος αδείας, διανομής και εκμετάλλευσης των προϊόντων NINE WEST για την Ελλάδα την Κύπρο και την Βουλγαρία. Ο Όμιλος Λεμονή, με την πολύχρονη πείρα του στην ελληνική αγορά υπόδησης προσφέρει στους franchisees σημαντικά πλεονεκτήματα όπως: τη στρατηγική γνώση γύρω από το marketing των προϊόντων, τη διαχείριση των εμπορευμάτων, την εξυπηρέτηση πελατών αλλά και τις τάσεις της μόδας, ενώ φροντίζει για την έντονη και συστηματική προβολή στον περιοδικό Τύπο.


   

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Όνομα:    
 
Επίθετο:    
 
Διεύθυνση:
 
T.K:
 
Πόλη:    
 
Email:      
 
Σταθερό τηλέφωνο:      
 
Κινητό τηλέφωνο:  
 
Σε ποια πόλη ενδιαφέρεστε
να ανοίξετε το franchise κατάστημα;